Tips: Trenger du bare oppdatere status?
Klikk og hold oppgaven og dra den til riktig steg i prosessen.
Åpne og endre
Klikk på oppgavekortet på tavlen. Detaljpanelet Endre oppgave åpnes.
Oppdater tittel, beskrivelse, status, tildelt, frist eller prioritet ved behov.
Kryss av deloppgaver etter hvert som de blir utført.
Klikk Lagre når du er ferdig. Avbryt forkaster endringene.
Kommentarer
Kommentarfeltet brukes til korte avklaringer og løpende status – for eksempel «Ventet på svar fra kunde, purret i dag».
Skriv i feltet Skriv en kommentar … og send.
Kommentarer lagres uavhengig av de andre endringene dine. Skriver du en kommentar samtidig som du har endret frist eller ansvarlig, blir ingen av delene overskrevet.
Registrer tid
Nederst i detaljpanelet ligger Registrer tid:
Fyll ut Timer og Minutter.
Kontroller Dato og Ført av.
Skriv en kort kommentar om hva du jobbet med.
Klikk Registrer tid.
Totalt antall registrerte minutter vises øverst i seksjonen.
Slett en oppgave
Knappen Slett ligger nederst til venstre i detaljpanelet. Sletting kan ikke angres – vurder heller å flytte oppgaven til et steg som «Discarded» hvis dere ønsker å beholde historikken.

